Bacău: Proiecte pentru angajarea șomerilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Proiecte pentru angajarea șomerilor
Bacău: Proiecte pentru angajarea șomerilor

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bacău implementează programe finanțate din fondul social european.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bacău a anunțat ca începând cu anul acesta și până în 2012 va implementa alături de Agenția Națională pentru ocuparea Forței de Muncă cinci proiecte în cadrul Programului Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, finanțate cu bani europeni.

Ele vizează modernizarea serviciului public de ocupare a forței de muncă cu pregătirea de personal specializat și popularizarea ofertelor angajatorilor în mediul rural.

Proiectele vizează conștientizarea populației din mediul rural cu privire la oportunitățile de demarare a unei activități independente și dezvoltarea competențelor și abilităților antreprenoriale ale beneficiarilor. De asemenea, pregătirea personalului pentru analizarea pieții în vederea unor viitoare angajări și  modernizarea serviciilor prin care se va realiza acest lucru”, ne-a declarat Daniela Bălan, purtător de cuvânt al Agenției din Bacău.

Tot ea a mai explicat că în urma implementării acestor programe 2500 șomeri din județ vor beneficia de servicii de informare.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite