Bacău: Programul ”Vacanțe la țară” își deschide porțile de mâine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băcăuanii care nu au apucat să plece în concediu din cauza prețurilor piperate practicate în sezonul estival mai au o șansă în perioada 15 septembrie - 31 octombrie.

Agenția Națională de Turism Rural, Ecologic și cultural a lansat cea de a 16 - a ediție a programului "Vacanțe la țară".

Prețurile mici și zonele agroturistice înscrise în program sunt motive suficiente pentru agențiile de turism să spere în rotunjirea conturilor în perioada următoare. "Este un program care se adresează în principal celor cu posibilități materiale reduse dar care își doresc să meargă în concediu. Până acum am primit aproximativ 85 de cereri însă sperăm ca în următoarea săptămână numărul să se tripleze", ne-a spus Ioan Bosenciuc, agent de turism.

Tentant dar prea târziu

În programul "Vacanțe la țară" s-au înscris în acest an pensiuni din 13 județe ale țării iar prețurile pentru un sejur de șase zile sunt cuprinse între 150 de lei și 195 de lei. De acești bani turiștii beneficiază de cazare și mic dejun.

Pentru cei care vor să se bucure de specialitățile culinare românești pensiunile înscrise în program oferă și această posibilitate.

Chiar dacă oferta pare tentantă băcăuanii nu sunt foarte atrași de program iar principalul motiv pare a fi perioada în care acesta se desfășoară.  programat din timp "Concediile s-au cam terminat. Ca preț sună tentant dar pentru cine are timp liber. Studenții și elevii au început școala iar ceilalți oameni merg la serviciu. Probabil că mai sunt turiști care și-auacest sejur și cred că ei sunt ținta principală", a spus Costel Suciu, de profesie agent de vânzări.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite