Bacău: Programe de perfecționare la Camera de Comerț

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Programe de perfecționare la Camera de Comerț
Bacău: Programe de perfecționare la Camera de Comerț

Cursurile sunt adresate persoanelor cu studii superioare și medii.

Școala de Studii Comerciale din Bacău, organizează în luna noiembrie cu acceptul Camerei de Comerț și Industrie o serie de programe de perfecționare în domeniul sănătății și securității în muncă.

Astfel, în perioada 16 - 20 noiembrie va avea loc cursul autorizat „Inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă”.  Între 23 și 28 a aceleași luni se va desfășura un program pentru cei care vor să devină specialiști în aceleași domenii, iar între 28 noiembrie și 6 decembrie se vor pregăti coordonatori în materie de sănătate și securitate în muncă.

”Este obligatoriu pentru cei care vor să se înscrie la aceste cursuri să fi absolvit facultăți în domenii precum construcțiile civile, industriale, agricole, inginerie civilă, construcțiile de căi ferate, drumuri și poduri, instalații pentru construcții, construcțiile hidrotehnice, geodezie, utilaj tehnologic pentru construcții, ingineria și managementul resurselor tehnologice pentru construcții”, a explicat Petronele Dudu, director.

Tot ea mai explicat că programele se adresează și arhitecților care au experiență profesională în construcții și conducerea șantierului de minimum cinci ani.

 ”Toate cursurile sunt recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei şi se finalizează cu certificate de absolvire având recunoaştere naţională şi internaţională. Pentru participanţii care se înscriu cu 10 zile înainte de data începerii cursurilor se acordă discounturi la taxa de participare”, a mai explicat ea.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite