Bacău: Profesor spânzurat în beciul blocului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Profesor spânzurat în beciul blocului
Bacău: Profesor spânzurat în beciul blocului

Un fost profesor de limba engleză din Bacău a fost găsit spânzurat în această dimineaţă, în beciul blocului în care locuia.

În această dimineaţă, Constantin Turcu, care a fost, între 1974 şi 2001, profesor de engleză la Colegiul Ferdinand (fostul liceu George Bacovia) din Bacău, a coborât în beciul blocului de pe strada Ioniţă Sandu Sturdza, din centrul oraşului. A fost găsit ceva mai târziu, spânzurat. Martorii au apelat imediat numărul de urgenţă 112, dar medicii nu au putut face nimic, deoarece decedase.


Vecinii au declarat că bărbatul se întorsese recent de la Bucureşti, unde a fost la un control medical. Veştile primite l-ar fi deprimat atât de mult încât a decis să se sinucidă. S-a îmbrăcat cu un costum, după care a coborât în beci şi şi-a legat ştreangul de gât. Potrivit vecinilor săi, profesor suferea de cancer în fază terminală şi îşi exprimase recent dorinţa ca după moarte să fie incinerat. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost dus la morga Spitalului Judeţean Bacău, pentru necropsie.

Până la această oră anchetatorii nu au făcut publice informaţii cu privire la acest caz. Vom reveni.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite