Bacău: Prefectul trimite taximetriştii la Tribunal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Prefectul trimite taximetriştii la Tribunal
Bacău: Prefectul trimite taximetriştii la Tribunal

Peste o sută de taximetrişti băcăuani au protestat miercuri, printr-un marş organizat pe străzile oraşului.

CITEŞTE ŞI Braşov: Atacatorul taximetriştilor tâlhăriţi, în martie, a fugit din ţară!

Taximetriştii, majoritatea persoane fizice autoritzate, sunt nemulţumiţi de faptul că trebuie să plătească retroactiv contribuţia la asigurarea de sănătate, dar şi de numărul prea mic al locurilor de staţionare.

“Nu este legal aşa ceva. Dacă nu am beneficiat de servicii medicale şi nu mi s-au luat banii câîiva ani după încheiarea contractului, de ce să dau acum 60 de milioane ?”, a declarat Lucian Amariei, taximetrist. El şi colegii săi au mers cu taxiurile pe străzile oraşului, escortaţi de Poliţie şi Jandarmerie. Taximetriştii spun că astfel de acţiuni vor mai avea loc dacă autorităţile nu ţin cont de revendicărilor lor.


O delegaţie a protestatarilor a fost primită de prefectul judeţului, Dorian Pocovnicu. "Acord o importanţă deosebită activităţii dumneavoastră şi îmi doresc să găsiţi în mine un partener pentru rezolvarea, pe cale legală, a problemelor pe care le aveţi. Voi face toate diligenţele pentru a nu plăti penalităţi şi vă dau şi o sugestie: daţi-i in judecată pe cei responsabili. Trebuie să platească pentru că nu şi-au făcut treaba, nu au ştiut să vă informeze la timp", le-a spus prefectul taximetriştilor.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite