Pompierii din România își vor etala măiestria la Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 30 august - 2 septembrie 2011 se va desfăşura, în judeţul Bacău, etapa finală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă. La întrecere vor participa echipaje din 11 județe ale țării și din municipiul București.

Județul Bacău va fi, în perioada 30 august -  2 septembrie, gazda etapei finale a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă. Marea confruntare se va desfășura între echipele inspectoratelor pentru situații de urgență ale județelor Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Botoşani, Călăraşi, Ialomiţa, Iași, Mehedinţi, Suceava, Timiş și al municipiului București.

Campionii naționali ai pompierilor militari vor fi aleși în urma timpilor pe care îi vor obține la următoarele probe: scara de fereastră, pista cu obstacole pe 100 de metri, ștafeta 4X100 de metri şi realizarea dispozitivului de inter­venţie la motopompă. Pompierii din Bacău s-au calificat în finală din oficiu ei fiind în acest moment deținătorii trofeului câștigat anul trecut în detrimentul pompierilor din Călărași, cei care au obținut patru ani la rând marele premiu.

Toate probele din concurs sunt identice cu cele ale concursurilor sportive internaţionale ale pompierilor, organizate de Comitetul Internaţional de Prevenire şi Stingere a Incendiilor.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite