Pompierii din Bacău au luat Cupa „Sf. Maria“ la caiac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Insula de Agrement din Bacău s-a desfăşurat ieri cea de-a doua ediţie a Cupei „Sf. Maria“ la caiac, competiţie organizată de Centrul Regional de Ecologie. De la primele ore ale dimineţii, s-au desfăşurat probele individuale de viteză şi rezistenţă.

 Cei mai bine pregătiţi s-au dovedit a fi pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU). Pe locul doi s-au clasat sportivii de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, pe locul trei, jandarmii de la Gruparea Mobilă, iar pe ultimul loc, poliţiştii de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bacău, care au acumulat doar 4 puncte. „A avut loc şi o probă de departajare, deoarece echipele erau la egalitate de puncte, de 8, respectiv 4 puncte“, a spus Sergiu Solomon, coordonator al CRE Bacău.

S-au antrenat o săptămână

Sportivii care au participat la competiţie au avut la dispoziţie, pentru antrenament, caiacele doar în ultima săptămână. „Ediţia din acest an a fost mai bună ca prima, deoarece în cursă au intrat şi jandarmii de la IJJ Bacău“, a mai spus Solomon.
Participanţii au primit câte o diplomă, iar câştigătorii au obţinut o cupă. La final, atât jandarmii, cât şi pompierii, veniţi cu familiile, s-au bucurat de ziua liberă

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite