Pompierii din Bacău, detronați de echipajul din Călărași

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Etapa finală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență ce s-a desfășurat la Bacău și-a desemnat câștigătorii. Învingătoarea din acest an este echipa din Călărași care s-a calificat deja în final ace va avea loc anul viitor.

Cei 155 de pompieri de la 15 Insctorate Județene pentru Situații de Urgență din România care au concurat în etapa finală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă au încheiat concursul în forță. Echipajul care a reușit performanța de a urca pe prima treaptă a clasamentului a fost în acest an format din pompierii din Călărași.

Cei zece membrii ai echipei au reușit să smulgă trofeul din mâna pompierilor din Bacău, deținătorii trofeului, care s-au clasata pe locul doi, la 28 de sutimi de secundă în spatele învingătorilor. Locul trei a fost ocupat de echipajul din Suceava care a scos un timp cu 40 de sutimi de secundă mai slab decât echipajul băcăuan.

Pompierii din Călărași sunt, de altfel, cei care au cucerit și cele mai multe titluri de campioni ei fiind timp de cinci ani la rând, în perioada 2005 - 2009, deținătorii trofeului. Cel din acest an este însă al șaptelea trofeu cucerit aceștia după ce, în 2000, pompierii din Călărași au obținut primul lor trofeu.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite