Poliţistul din filme porno, dus la psiholog

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian Comănescu, agent-şef la Ordine Publică, suspectat că a făcut video-chat pentru gay şi că şi-a postat fotografii intime pe mai multe site-uri destinate adulţilor, va fi supus unei expertize psihologice.

Conducerea Poliţiei spune că rezultatul testului va influenţa decizia finală asupra viitorului tânărului de 30 de ani. Vasile Oprişan, comandantul IPJ Bacău, ne-a declarat că este prima oară în carieră când se întâlneşte cu o astfel de situaţie.


I se stabileşte viitorul


„Prima dată va fi văzut de psihologul unităţii noastre. Apoi, dacă este cazul, de alţi specialişti de la Iaşi sau Bucureşti. Cred că în toată Poliţia română nu s-a mai întâmplat o asemenea situaţie“, a completat comandantul Oprişan.


La finalul anchetei făcute de comisia de cercetare se va decide dacă agentul va primi mustrare scrisă, i se va amâna avansarea în grad sau va fi eliminat din sistem. Şefii IPJ sunt nemulţumiţi că Poliţia a ieşit cu imaginea şifonată din această situaţie. „Fiecare răspunde personal de viaţa sa. Însă, în acest caz, ea a devenit publică şi a adus o mare atingere instituţiei“, a declarat Valerica Manole, purtător de cuvânt al IPJ.  


Băcăuanii dezaprobă comportamentul lui Comănescu. „Judecătorii, poliţiştii, procurorii trebuie să aibă o conduită exemplară. E treaba lui că e gay, dar nu trebuie să arate asta la toată lumea“, a afirmat Emil Constantin, 38 de ani, inginer.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite