Polițiștii locali din Bacău supraveghează piețele din oraș prin camera de luat vederi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piața Centrală beneficiază de un sistem de 22 de camere de înaltă rezoluție, în timp ce, în Piața Sud au fost instalate 13 camere de înaltă rezoluție. Sistemul va fi perfecționat în perioada următoare, pentru ca siguranța în aceste obiective să fie sporită.   

De când cele două piețe principale din Bacău sunt monitorizate video, viața celor certați cu legea nu mai este foarte ușoară. Cei mai „loviți" de noua tehnologie sunt traficanții de țigări de contrabandă.

 Obișnuiți să-și facă veacul în Piața Centrală, doi astfel de comercianți au căzut „victimele" lui big brother. 

„Pe data de 7 octombrie a fost surprins, prin intermediul camerelor, Gabriel B. în timp ce se aproviziona cu țigări de la una dintre tarabele din piață. Au fost confiscate 117 pachete cu țigări. De asemenea, în data de 9 octombrie a fost surprins Ionel. B în timp ce oferea spere vânzare un cartuș de țigări. În urma intervenţiei agentilor, au mai fost confiscate 38 pachete de tigări", a spus Florin Podoleanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Bacău. 

Nici pe viitor polițiști nu vor renunța la ajutorul camerelor. Aceștia atrag atenția băcăuanilor că atât comercianții din Piața Centrală cât și cei din Piața Sud dar și cumpărătorii vor fi monitorizați și în viitor de către aceste sisteme de supraveghere.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite