Polițiștii au dat amenzi de peste 90.000 de lei în Săptămâna Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 400 de băcăuani au fost amendați în ultimele zile de către polițiști, după ce au fost descoperiți cu diverse nereguli pe străzile din județ. În Săptămâna Mare, oamenii legii au aplicat 439 de sancțiuni contravenționale în valoare de 94.915 de lei.

Peste 400 de băcăuani vor trebui să-și recalculeze bugetul de sărbători după ce au primit amenzi usturătoare de la polițiștii băcăuani în Săptămâna Mare.

Oamenii legii au aplicat 439 de sancțiuni contravenționale în valoare de 94.915 de lei, în cadrul unei acțiuni de amploare în care au fost implicați polițiști, jandarmi, poliţişti comunitari, reprezentanţi ai Gărzii Financiare şi ai Inspectoratului Silvic.

Controalele, pe linie de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, arme şi substanţe periculoase, au avut loc în tot județul. "În cadrul acţiunilor desfăşurate au fost constatate zece infracţiuni din care opt în flagrant. Au fost depistate 14 persoane suspectate de comiterea unor infracţiuni, iar două dintre acestea au fost reţinute pe bază de ordonanţă", ne-a explicat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bacău.

Printre cei care au avut de furcă cu poliția se numără Mihai Lungu de 23 de ani din Bacău care deținea la domiciliu pu pistol cu aer comprimat, calibru 4,5 mm şi 350 alice. Acestuia i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere, fără drept, de armă neletală din categoria celor supuse autorizării. Pistolul şi muniţia au fost conficate pentru cercetări.

De asemenea, un tânăr de 19 ani din Palanca s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei, deoarece transporta cu un atelaj hipo cantitatea de 1,7 mc.de buşteni fără documente legale de provenienţă. Mai mult, au fost descoperiți doi tineri de 21, respectiv 17 ani bănuiți de tălhărie, infracțiune comisă la data de 13 martie pe strada Aleea Parcului. Aceștia au fost reținuți pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite