Bacău: Poliţiştii caută un copil dispărut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Poliţiştii caută un copil dispărut
Bacău: Poliţiştii caută un copil dispărut

Poliţiştii băcăuani îl caută de ieri pe Alexandru-Vasilică Cimpoieşu, un copil de 12 ani care a plecat de acasă pe 1 august.

Postul de Poliţie Racova a fost sesizat abia ieri cu privire la dispariţia copilului.
În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că băiatul a plecat fără a spune nimănui unde merge. Părinţii nu au anunţat poliţia deoarece erau obişnuiţi ca fiul lor să lipsească de acasă câte 2-3 zile.

„La data dispariţiei minorul era îmbrăcat într-un costum sport de culoare bleumarin, bluza cu mâneci lungi cu dungi roşii şi pantaloni cu inscripţia ,,Pokemon,,  iar în picioare avea pantofi sport de  culoare albă. Semnalmentele sale sunt: înălţime 1,30-1,39m,  ten alb, păr şaten drept, faţă rotundă, nas scurt, ochi căprui, greutate 31-39 kg, cicatrice în partea stângă a capului”, a precizat subinspectorul Narcisa Butnaru.

Poliţiştii l-au căutat pe copil în comuna Racova şi oraşul Buhuşi, dar fără vreun rezultat. Toţi cei care pot oferi date care să conducă la identificarea minorului sunt rugaţi să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite