Bacău: Șeful Poliției, urmărit penal pentru luare de mită (SONDAJ)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarului-șef Ștefan Alexa, aflat la conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie, i-a fost întocmit azi dimineață dosar penal pentru luare de mită.

Documentele referitoare la ultimul concurs de ocupare al unor funcții din Inspectoratul Județean de Poliție(IJP) Bacău, susținut la sfârșitul anului trecut, au fost ridicate zilele trecute de ofițerii Direcției Generale Anticorupție(DGA).

Actele au fost luate la puricat întrucât mai mulți ofițeri de la vârful IJP sunt cercetați pentru luare de mită și trafic de influență. 

”Documentele de la ultimul concurs de încadrări au fost ridicate în baza unor dispoziții date de procurori. În momentul de față nu putem da numele ofițerilor cercetați. Vă pot spune doar că sunt mai mult de trei ofițeri”, ne-a declarat azi dimineață, la ora 9.00, subinspectorul Roland Filipescu, purtătorul de cuvânt al DGA Bacău.

Datele s-au schimbat după ora 10.00, când a apărut și primul nume al unuia dintre ofițerii luați în vizor de DGA. Este vorba de însuși comisarul șef al IPJ, Ștefan Alexa.

Ce spune comisarul șef Alexa despre cercetările începute în jurul lui aflați în ediția de mâine a ziarului Adevărul!

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite