UPDATE Ploaia a încurcat planurile organizatorilor Zilelor Bacăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectatorii au urmărit spectacolul de Zilele Bacăului de sub umbrele
Spectatorii au urmărit spectacolul de Zilele Bacăului de sub umbrele

Ploaia mocănească care a început în municipiul Bacău ieri seară a dat peste cap programul evenimentelor ce urmau să se deruleze de zilele oraşului.

UPDATE ora 13:20 Spectacolele din această seară încep la ora 18:00, cu trupa Tunguska. Urmează Mihai Traistariu, prezentarea de modă Cătălin Botezatu şi trupa Iris. Evenimentul se va încheia la 21:30, cu un foc de artificii.

Toate acţiunile care urmau să aibă loc în această dimineaţă - cros, parada cailor de rasă, alaiul popular şi fanfara Colegiului de Artă au fost amânate pentru duminica viitoare, la aceeaşi oră.

Organizatorii nu ştiu momentan ce se va întâmpla cu concertul trupei Iris şi cu prezentarea de modă Cătălin Botezatu, ce urmau să aibă loc în această seară. "Ne vom decide în cursul zilei, în funcţie de starea vremii" a declarat Ionuţ Tomescu, purtător de cuvânt al Primăriei Bacău.

Spectacolul care a avut loc aseară pe scena din Parcul Olimpic s-a ţinut cu umbrelele deschise. „Andra nu a putut ajunge, deoarece şi-a luxat piciorul. A transmis un mesaj video fanilor băcăuani care ar fi dorit să o revadă. În locul ei, a cântat Paula Seling", a mai adăugat Tomescu.

Bugetul alocat pentru Zilele Bacăului este de 250.000 de lei.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite