Bacău: Petruţ Sîrbu a fost însoţit pe ultimul drum de 30 de motociclete (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Petruţ Sîrbu a fost însoţit pe ultimul drum de 30 de motociclete (UPDATE)
Bacău: Petruţ Sîrbu a fost însoţit pe ultimul drum de 30 de motociclete (UPDATE)

Studentul de 22 de ani care a murit pe 7 septembrie într-un accident de circulaţie a fost înmormântat astăzi, în cimitirul din satul Pălădeşti, după ce a fost însoţit de zeci de motociclete pe ultimul drum. MAI CITIŢI: Dosar penal pentru şoferul care nu a dat prioritate motocicletei A murit cu motocicleta prietenului

Familia, zeci de prieteni, vecini,colegi, cu toţii au ţinut să fie alături de părinţii îndureraţi, care şi-au pierdut într-o secundă singurul copil. Prietenii săi care împărtăşesc pasiunea “motoarelor” au fost şi ei prezenţi, ca să-i aducă un ultim omagiu. Peste 30 de motociclete au completat cortegiul funerar, în semn de respect faţă de cel care le-a fost prieten.

Era un băiat extraordinar, pasionat de motoare. Stăpânea bine motocicleta, nu era începător. Este o durere de nedescris moartea unui om atât de tânăr şi de bun”, a declarat Ion Chiruţă, care este pasionat de motoare de peste 30 de ani.

Părinţii şi prietenii tânărului au plâns pe tot drumul către cimitir, la fel ca şi mulţi dintre consătenii care au însoţit cortegiul funerar. Opririle pe drumul către cimitir au fost marcate de claxoanele şi urletul motoarelor turate la maxim ale celor 30 de motociclete care au participat la ceremonia funerară.


Ne pare rău după el, era un băiat extraordinar, un om pe care te puteai baza. Aş vrea să nu se mai întâmple asemenea tragedii şi şoferii să înţeleagă şi ei că trebuie să respecte în trafic motocicliştii”, a spus unul din prietenii lui Petruţ.

Zeci de coroane şi sute de buchete de flori au fost depuse de cunoscuţi, însă nici florile, nici regretele, nici amintirile frumoase despre cel dispărut nu au putut să atenueze în vreun fel durerea părinţilor care nu se vor putea împăca cu gândul că şi-au pierdut unicul copil.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite