Petreceri de karaoke cu cocktail-uri gratis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrecere karaoke
Petrecere karaoke

Tinerii care doresc să-şi fredoneze melodiile preferate sunt aşteptaţi în fiecare weekend în cafenelele din Arena Mall care organizează „Karaoke Party“.

Administratorii promit multă distracţie şi spun că cei care vor alege  să vină la sfârşit de săptămână vor avea parte de multe alte surprize. Au loc şi concursuri, în urma cărora vor fi premiaţi toţi participanţii, indiferent dacă se clasează pe primele locuri sau nu.

 
Se pot înscrie toţi băcăuanii care au curaj să se prezinte în faţa publicului, chiar şi cei care nu au deloc ureche muzicală. Personalul cluburilor pune la dispoziţia cântăreţilor de ocazie un microfon şi o listă din care pot alege cântecul pe care doresc să-l interpreteze, singuri sau alături de prieteni. „Versurile sunt afişate pe un ecran special şi nu le rămâne decât să-şi depăşească emoţiile şi să le cânte pe negativul piesei. Premiile vor consta în cocktail-uri speciale“, a explicat Mihai Matei, proprietarul unui club în care se organizează karaoke.

Rezervările se fac din timp
Cei care vor să stea comod la o masă trebuie să facă rezervările cu cel puţin o seară înainte. „Trebuie să suni să rezervi o masă dacă vrei să stai liniştit. Se plăteşte 10 lei de persoană şi merită pentru că atmosfera este plăcută şi relaxantă“, a spus Mihaela Vişan, o amatoare de karaoke.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite