Petrecere românească de Dragobete la Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băcăuanii de toate vârstele petrec în această seară Sărbătoarea Iubirii. Din program nu lipsesc muzica bună, jocurile şi o tombolă în urma căreia participanţii pot câştiga premii surpriză.

Distracţie maximă, mâncăruri alese şi multă voie bună. Asta promit reprezentanţii clubului din zona Zimbru, din municipiul Bacău. Aceştia nu au vrut ca „Dragobetele“, sărbătoarea românească a iubirii, să treacă neobservată şi au organizat o petrecere pentru îndrăgostiţii de toate vârstele.

Tombolă cu premii

„Invitaţii sunt aşteptaţi începând cu ora 19.30. Vom avea un program de sărbătoare autentic românesc, cu mâncare tradiţională, sărmăluţe în foi de viţă cu mămăliguţă, plăcinte poale-n brâu şi vin“, a spus Roxana Bogdan, unul dintre organizatori. Atmosfera va fi întreţinută de un DJ care va avea grijă ca petrecăreţii să danseze tot pe muzică românească de petrecere. Pe lângă dans şi meniu apetisant s-au mai pregătit şi o serie de concursuri şi jocuri construite pe tema iubirii.

„Vom avea darts cu pedepse pline de dragoste. Îi vom pune pe participanţi fie să facă o declaraţie de dragoste, fie să improvizeze ceva pentru persoana iubită“, a mai spus Roxana. Surprizele nu se opresc aici. La finalul petrecerii, participanţii au şansa să plece acasă şi cu ceva daruri.

„Ca la orice eveniment organizat de noi şi acum va avea loc o tombolă la care se vor înscrie automat toţi invitaţii, iar la final vor fi desemnaţi câştigătorii. Premiile sunt surpriză şi le vor afla la momentul potrivit“, a conchis Roxana Bogdan. Uşa clubului este deschisă pentru toţi cei care au împlinit 18 ani. „Este frumos că mai sunt persoane care se gândesc şi la sărbătorile noastre, tradiţionale. Valentine’s Day a fost preluat foarte rapid şi aproape că s-a uitat că avem şi noi o astfel de zi. Îmi lipsesc petrecerile cu specific românesc şi mă gândesc să merg şi eu“, a spus băcăuanca Mădălina Stoica.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite