„Peţitoarea“, pe scena Teatrului „Bacovia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele care îndrăgesc teatrul sunt invitate, duminică de la ora 18.00, la Teatrul „Bacovia“, la piesa „Peţitoarea“. Din distribuţia filmului fac parte actorii Cristian Todică, Ştefan Ionescu, Bogdan Buzdugan, Alina Simionescu, Daniela Vrânceanu şi Adrian Pârvu.

Regia este semnată de Mihai Serghei Todor. Piesa este o comedie de situaţie, cu un comic savuros de limbaj şi răsturnări imprevizibile de relaţii şi acţiuni. Preţul unui bilet este 10 lei, iar în lojă 15 lei.

Duminică
Teatru pentru cei mici  

Copiii sunt invitaţi duminică, de la ora 12.00, în Promenda Mall, la parter, pentru a participa la un concurs de desene. Micuţii care vor creiona personajele din „Piraţii din Caraibe“ vor fi premiaţi. 

În weekend
Saună la bazinul de înot  

Băcăuanii se pot relaxa la sfârşit de săptămână la saună. Bazinul de înot este deschis sâmbata şi duminica, între orele 14.00 şi 17.30. Preţul unei şedinţe de 60 de minute de saună este 15 lei.  

Duminică
„Stan Păţitu“ la „Bacovia“  

Păpuşarii băcăuani invită publicul duminică la spectacolul „Stan Păţitu“. Personajele pline de culoare din povestea lui Ion Creangă vor prinde viaţă pe scena Tetrului „Bacovia“ de la ora 11.00. Biletul costă 5 lei.

„Ce-o fi cu soţii Morgan“, la Cinema City 
Cinefilii băcăuani pot urmări în această seară, la Cinema City, pelicula „Ce-o fi cu soţii Morgan“, în regia lui Danny Boyle. Filmul prezintă un cuplu de succes din Manhattan, Paul şi Meryl Morgan ale căror personaje sunt interpretate de actorii Hugh Grant şi Sarah Jessica Parker. Mariajul lor este pe cale să se destrame. Regia filmului este semnată de Mark Lawrence. Pelicula poate fi urmărită de băcăuani de la orele 20.10 şi 22.30. Preţul unui bilet de intrare este 16 lei.

„Retro Night Fever“, în Club Kremlin 
Băcăuanii se pot distra în această seară, de la ora 22.00, în clubul Kremlin. Localul le propune invitaţilor să danseze pe ritmurile muzicii anilor '80-'90. Băcăuanii îi pot reasculta pe cei de la CC Catch, Bad Boys, Blue sau Roxette. De asemenea, tinerii vor putea dansa şi pe ritmurile celor de la Abba sau Modern Talking. Reprezentanţii clubului le promit băcăuanilor o atmosferă incendiară de discotecă. Intrarea este liberă pentru fete, iar băieţii vor plăti pentru biletul de intrare 10 lei până în ora 23.00 şi 15 lei după ora 23.30.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite