Peste 600 de ghivece cu cannabis, găsite într-o locuință din județul Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cultura aparținea unei grupări care se ocupa cu trafic de droguri de risc în municipiul Onești și București. Polițiștii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Bacău împreună cu procurorii de la DIICOT au descins la finele săptămânii trecute la mai multe adrese din județ pentru depistarea traficanților.

Dintr-o locuință din comuna Oituz au plecat cu sute de ghivece de cannabis. „Au fost efectuate şapte percheziţii domiciliare în judeţul Bacău, ocazie cu care, la locuinţa unuia dintre membrii grupării, Laurenţiu B., a fost descoperită  o cultură in-door de cannabis, formată din peste 600 de ghivece cu plante de cannabis aflate în diverse stadii de vegetaţie, respectiv 13 kilograme de cannabis, precum şi obiecte şi aparatură necesare cultivării cannabisului. Totodată din locuința lui acestuia s-a ridicat și suma de 5.500 de lei și 240 de euro", a spus Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

În aceeaşi zi a mai fost prins în flagrant și Cătălin C. (21 ani), în timp ce comercializa droguri către diverşi consumatori din municipiul Oneşti. În total, anchetatorii au numărat nouă tineri cu vârste cuprinse între 17 și 30 de ani, ca făcând parte din această grupare.

Șase dintre ei au fost reținut pentru 24 de ore sub acuzațiile de de asociere în grup infracțional și trafic de droguri de risc şi au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a acestora. Magistrații eu emis mandate pentru 29 de zile pentru cinci dintre ei, iar ceilalți sunt cercetați în libertate.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite