Peste 300 de medicii de familie s-au reunit la Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadrele medicale participă la Conferința Regională a medicilor de familie, care se desfășoară pentru a patra oară în Bacău.

La eveniment au fost invitați și și-au anunțat participarea medici de familie din județul Bacău, dar și din alte județe ale Moldovei. Peste 300 de specialiști s-au înscris pentru a participa la seminariile desfășurate în cadrul acestui eveniment și susținute de importanți profesori universitari din Iași și București. 

"Ne bucurăm că am reușit să organizăm și în acest an această conferință și de participarea unui număr mare de medici", ne-a spus dr. Adrian Cotârleț, vicepreședinte Colegiul Medicilor Bacău.

În aceste zile, doctorii reuniți la conferință vor discuta despre "Probleme de diagnostic și tratament în medicina de familie". Conferința Regională a medicilor de familie organizată de Asociația Medicilor de Familie - Filiala Bacau și Colegiul Medicilor de Bacău a ajuns la a patra ediție.

Cu această ocazie și peste 400 de asistenți medicali vor participa la cursuri organizate de Ordinul Asistenților Medicali Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite