Percheziţii la braconieri şi deţinători ilegali de arme din judeţul Bacău VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte persoane au fost reţinute în urma a percheziţiilor efectuate vineri la domiciliile unor suspecţi de braconaj cinegetic şi deţinători ilegali de arme din judeţul Bacău.

Armele şi muniţiile deţinute ilegal de către suspecţi erau folosite pentru braconaj cinegetic, iar produsul acestora (carne, piei, trofee) era împărţit între vânători sau comercializat către terţe persoane.

Totodată, a rezultat că muniţia folosită la braconaj provenea de la vânători autorizaţi, cumpărată din străinatate sau confecţionată artizanal.

"La sediul poliţiei au fost conduse în vederea cercetărilor 38 persoane. Faţă de 7 persoane, cu vârste cuprinse între 28 şi 59 de ani, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată cu arme, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, deţinere ilegală de obiecte pirotehnice şi braconaj cinegetic, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă", a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

Percheziţiile au fost făcute de către poliţişti şi jandarmi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău

Rămâi pe bacau.adevarul.ro pentru a afla noutăţile din judeţ.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite