Bacău: Control inopinant la Penitenciar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Control inopinant la Penitenciar
Bacău: Control inopinant la Penitenciar

Asupra deținuților s-au găsit telefoane mobile, cartele SIM dar și 19 bidoane de plastic cu suc de roșii fermentat

Controlul a avut loc dimineață, la ora 05.30, și a fost efectuat de către angajații Penitenciarului Bacău în scopul menținerii ordinii și disciplinei în rândul persoanelor private de libertate.

Surpriza nu s-a lăsat așteptată și la finalul raziei angajații penitenciarului aveau deja o captură impresionantă. Au reușit să confiște  nouă telefoane mobile, cu cartelele SIM aferente, patru obiecte tăioase improvizate, opt fierbătoare improvizate precum şi 19 bidoane de plastic, a câte doi litri fiecare, cu suc de roşii fermentat în vederea fabricării de alcool.

Sucul de roșii a rămas nerevendicat

Roșiile și le cumpără de la chioșcul unității. Plătesc pe un kilogram aproximativ patru lei. Sucul de roșii găsit de noi se află deja într-o stare avansată de fermentație. Din păcate nimeni nu a vrut să revendice bidoanele așa că răspunderea cade pe umerii deținuților care sunt șefi de cameră”, ne-a declarat Adrian Novac, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Bacău.

 În cazul telefoanelor mobile identificarea autorilor a fost doar o simplă formalitate ele fiind găsite chiar asupra deținuților la percheziția corporală. ”Sunt nouă deținuți care aveau asupra lor telefoane mobile. Aceștia nu vor mai avea dreptul la vizite și li se va interzice și accesul la camera intimă”, ne-a mais declarat Novac.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite