Accident cu patru victime, după o neacordare de prioritate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Loganul s-a rasturnat dupa impact
Loganul s-a rasturnat dupa impact

Patru oameni au ajuns la spital, după un accident grav petrecut astăzi, la ora 11,30, la intersecţia străzilor Buciumului şi Primăverii din Bacău.

Potrivit poliţiştilor, şoferul unui autoturism Dacia Logan nu a acordat prioritate, deşi avea semnul „STOP". A lovit un taxi Seat Vario care circula regulamentar. În urma impactului, Loganul s-a răsturnat. A fost necesară intervenţia unui echipaj de la Descarcerare. La locul accidentului s-au deplasat şi două echipaje SMURD şi o ambulanţă, iar cele patru persoane rănite au fost transportate la spital.

Am fost chemaţi să intervenim pentru descarcerarea unei persoane din autoturismul Logan. Am efectuat descarcerea, iar persoana a fost predată echipajului de la Ambulanţă şi transportată la Spitalul de Urgenţă. Intervenţia a durat circa două minute", a declarat plutonierul adjutant Liviu Vîntu, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bacău. Poliţiştii au început cercetările.

În urma primelor cercetări a rezultat că accidentul s-a produs din cauza nerespectării indicatorului STOP aflat la intersecţia celor două străzi. În acest moment, patru persoane sunt internate la spital. În funcţie de rezultatele examinării medicale, vom întocmi actele premergătoare şi dosarul penal, după care vom înainta cazul Parchetului", a declarat subcomisarul Aurelian Nădejde, şeful Biroului Poliţie Rutieră Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite