Patru medalii pentru sportivii băcăuani la Cupa Mikomi la judo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi judoka băcăuani, legitimaţi la Clubul Bronx şi SCM Bacău au participat, pe 18 şi 19 aprilie, la Bucureşti, la a III-a ediţie a turneului internaţional "Mikomi Judo Pajura".

CS Bronx Bacău s-a întors acasă cu două medalii de aur obţinute de Beatrice Neculce şi Alexandra Neamţu, o medalie de argint prin Panţâru Loredana, o medalie de bronz - Marin Daniela şi două locuri cinci prin Cata Măriuca şi Ardeleanu Mădalina (ce a luptat în ultimele două meciuri cu o luxaţie la glezna dreaptă).

Echipa Bronx a fost apreciată ca una dintre cele mai tehnice prezente la această competiţie, Beatrice Neculce şi Panţâru Loredana primind distincţie pentru procedeele arătate pe salteaua de luptă.

La competiţie s-au înscris 711 sportivi din cinci ţări.

CS Bronx Bacău a fost condus la această competiţie de profesorii Constantin Manole şi Zodian Daniel. „Profesorul Manole şi elevul său Zodian şi-au creat în timp o legătură foarte puternică, întărită prin dragostea pentru sport, care începe să dea roade. Mai ales în aceste timpuri, când tot mai puţini sunt cei care mai susţin sportul. Din fericire pentru sportivi, Primaria Nicolae Bălcescu şi SCM Bacău sunt unii din aceştia" a spus Daniel Zodian.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite