Patru medalii la powerlifting pentru CSM Moineşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend la Bacău a avut loc Cupa României la powerlifting. Clubul Sportiv Municipal Moineşti a cucerit două medalii de argint si două de bronz. Interviu cu Marius Manda, preşedinte al CSM Moineşti, antrenor de powerlifting şi sportiv

- Patru medalii la o singură competiţie. Un început bun, nu?

Marius Manda: Presupun că dacă se ţinea cont numai de sport, obţineam şi mai multe! A fost un rezultat foarte bun pentru club. Eu, personal, sunt mândru de echipa mea!

- Ai ridicat 200 de kg şi ai luat argint la Open Willk's pentru împins din culcat. Cum te-ai simţit purtând din nou argintul cu tine?

Marius Manda: A fost un moment de fericire. Sincer sa fiu, mă aşteptam la un rezultat bun la acestă probă. Sper ca pe viitor să fiu cel mai bun. Abia aştept naţionalele de împins, ce au loc pe 26 noiembrie.

- Ce a însemnat pentru clubul din Moineşti Cupa României?

Marius Manda: Un exemplu în care am aratat ca şi la 13 ani se poate să ocupi pozitia a treia in clasamentul Total Open, printre niste sportive ce au ani de sport, participând şi în cadrul competiţiilor internaţionale. Pentru mine sportiva pe care o antrenez la CSM Moineşti are mari şanse in viitor, având în vedere că e doar la începutul carierei în sport, aceasta fiind şi prima competiţie de talie naţională. Am remarcat şi sportivul de numai 15 ani Savin George, ce a luat şi argintul la proba de împins la categoria  juniori, în formula willk's Open.

 - Ce va aduce nou pentru powerlifting anul 2012?

- Aş vrea foarte mult sa obtin un buget bun din partea clubului, pentru a-mi ajuta sportivii în multe privinţe. Nu vreau ca echipa CSM Moineşti sa fie trecuta doar pe hârtie ci si in inima mea, ca preşedinte al acestui club.Vreau sa fim o familie!

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite