Patru elevi din Moinești, intoxicați cu monoxid de carbon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul a avut loc la școala "Tristan Tzara" din orașul Moinești chiar în timpul orelor de curs. Doi dintre elevi sunt internați la Spitalul din Moinești, starea lor fiind în acest moment satisfăcătoare

Patru elevi de la școala " Tristan Tzara" din orașul Moinești au leșinat astăzi în timpul orelor de curs după ce au înhalat monoxid de carbon. La fața locului s-au prezentat pompierii moineșteni care au constatat că de vină pentru producerea incidentului a fost  coșul de fum al sobei cu gaz ce era folosită pentru încălzirea clasei. "Se pare că în coșul de fum a apărut o fisură din cauza contracțiilor pe care acesta le-a suferit de-a lugul iernii din cauza temperaturilor scăzute. Victimele au fost transportate la spital", ne-a declarat Andrei Grecu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bacău.

Doi dintre cei patru elevi intoxicați au fost trimiși acasă imediat după ce li s-a acordat primul ajutor. Ceilalți doi au rămas internați în Spitalul de Urgență Moinești. "În spital au rămas internate doar două dintre fetițe, ambele cu vârsta de 15 ani. Momentan starea lor generală este satisfăcătoare. ", ne-a declarat dr. Adrian Cotârleț, directorul Spitalului de Urgență Moinești.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite