Bacău: Criminalul de pe strada Panselelor a murit (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Criminalul de pe strada Panselelor a murit (UPDATE)
Bacău: Criminalul de pe strada Panselelor a murit (UPDATE)

Eforturile medicilor băcăuani au fost zadarnice, iar Liviu Grădinaru, autorul crimei de pe strada Panselelor din Bacău, a decedat marţi dimineaţă.

Ucigaşul de pe strada Panselelor, Liviu Grădinaru, a murit în această dimineaţă, la ora 3,30, la secţia Terapie Intensivă a Spitalului Bacău. Bărbatul de 26 de ani se înjunghiase luni dimineaţă, după ce şi-a ucis fosta prietenă.

După operaţie, medicii erau rezervaţi în privinţa şanselor sale, iar în cursul nopţii un stop cardio-respirato a fost fatal. “În ciuda eforturilor făcute pentru resuscitare, pacientul a decedat, din cauza rănilor suferite", a declarat Natalia Jicmon, purtător de cuvânt Spitalul Judeţean Bacău.

Procurorii au închis dosarul. “Autorul omorului a decedat, iar etapa următoare este necropsia. Soluţia dată de noi este, în aceste condiţii, încetarea procesului penal prin decesul făptuitorului. Nu există alţi suspecţi, înscrisul lăsat de el este concludent, La fel şi declaraţiile martorilor, aşadar cazul este închis”, a declarat procurorul Camelia Elisei, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

MAI CITIŢI: Tânără ucisă pe stradă cu lovituri de cuţit

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite