Bacău: EXCLUSIV: Biletul ucigaşului de pe strada Panselelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul de Seară“ a intrat în posesia transcrierii biletului de adio lăsat de Liviu Grădinaru, cel care şi-a ucis fosta prietenă cu 20 de lovituri de cuţit, după care s-a sinucis.

Citeşte şi:

Crima de pe strada Panselelor va rămâne nepedepsită


Criminalul de pe strada Panselelor a murit

Tânără ucisă pe stradă cu 20 de lovituri de cuţit

Ucigaşul de pe strada Panselelor, Liviu Grădinaru, a murit marţi dimineaţă la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Bacău. Bărbatul de 26 de ani se înjunghiase luni dimineaţă, cu acelaşi cuţit cu care şi-a ucis fosta prietenă. În această situaţie, procurorii au închis dosarul.

Autorul omorului a decedat, iar etapa următoare este necropsia. Soluţia dată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău este, în aceste condiţii, încetarea procesului penal prin decesul făptuitorului. Nu există alţi suspecţi, înscrisul lăsat de el este concludent. La fel şi declaraţiile martorilor, aşadar cazul este închis”, a declarat procurorul Camelia Elisei, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

Ultima dorinţă, pe hârtie igienică

Mesajul de pe bilet i-a şocat pe medici.

Totul s-a sfârşit, e limpede. Să nu mă plângeţi, căci lacrimile voastre le urăsc. Plângeţi-vă pe voi, care aţi rămas în viaţă. Vă rog doar să ne îngropaţi în aceeaşi groapă unul lângă altul, lemn lângă lemn, os lângă os, în cimitirul cel mic de pe dealul de la Trebeş, unde l-am văzut întâia oară pe Dumnezeu. Acolo vom fi şi noi liniştiţi, sub iarbă”, a scris tânărul.


Citiţi mai jos mesajul integral

image
Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite