Bacău: Un adolescent de 14 ani a murit spânzurat în comuna Palanca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Un adolescent de 14 ani a murit spânzurat în comuna Palanca
Bacău: Un adolescent de 14 ani a murit spânzurat în comuna Palanca

Un adolescent de 14 ani, din comuna Palanca, a murit în timp ce se afla cu animalele la păscut, împreună cu sora lui mai mare, care l-a lăsat singur pe băiat câteva minute, iar la întoarcere l-a găsit spânzurat într-un copac, transmite Mediafax.

Rudele lui Andraş Ionuţ Naghi spun că băiatul a plecat, marţi dimineaţă, împreună cu sora sa mai mare, să ducă animalele la păscut pe un deal. La un moment dat, sora sa l-a scăpat din vedere pentru cinci minute deoarece a plecat să caute câteva animale care se îndepărtaseră.

"Lui îi plăcea foarte mult să ne jucăm împreună, era un băiat vesel", a declarat sora copilului.

Fata a declarat poliţiştilor că, atunci când s-a întors, l-a găsit pe fratele său spânzurat într-un copac.

Anchetatorii susţin că, din primele cercetări, sinuciderea prin spânzurare este cea mai plauzibilă cauză a decesului, în condiţiile în care nu au fost găsite urme de violenţă pe corpul copilului.

"În jurul orei 15.30, minora de 16 ani a mers să întoarcă oile de pe culmea dealului, iar când a revenit după aproximativ cinci minute l-a găsit pe fratele său spânzurat. A fost solicitată ambulanţa de la Spitalul. Comăneşti, dar la sosirea acesteia personalul medical a constatat decesul", a declarat subinspectorul Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, nu este exclus ca băiatul să fi murit după ce a intenţionat să-şi sperie sora prefăcându-se că se spânzură.

Băiatul era elev în clasa a şaptea la şcoala din sat şi mai avea trei surori.

"Din discuţiile cu părinţii şi cu fraţii minorului a reieşit că acesta nu a manifestat tulburări de comportament în ultima perioadă, nu a fost certat de membrii familiei, iar aceştia nu-şi explică cauza suicidului", a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite