“Omul paianjen” a ajuns la un hotel din Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un alpinist din Sibiu s-a cățărat până la etajul doi al unui hotel din Bacău. El a furat telefoanele mobile ale unui bărbat chiar în timp ce acesta se afla în cameră. Polițiștii l-au depistat și reținut și l-au prezenta instanței cu propunere de arestare preventivă.   

Un furt mai puțin obișnuit le-a fost sesizat polițiștilor din Bacău la începutul lunii septembrie. Alpinistul Victor S, din Sibiu a devenit "omul paianjen" al Bacăului.

Totul a început când un cetățen de 44 de ani din municipiul Iași a reclamat faptul că în dimineața zilei de 2 septembrie, în jurul orei 5.30, în timp ce se afla în camera unui hotel din Bacău, situată la etajul doi, a văzut un tânăr care mergea în patru labe prin cameră și care i-a sustras două telefoane mobile, din care unul de ultimă generație.

"La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a efectuat activitatea de cercetare la faţa locului, și care a stabilit că în dimineața zilei de 2.09.2011, în jurul orelor 5.30, partea vătămată s-a trezit, a deschis uşa balconului şi televizorul apoi s-a aşezat din nou în pat cu spatele spre balcon. După câteva minute a auzit un zgomot iar când s-a întors a observat un individ îmbrăcat în negru lângă pat, sustrăgându-i cele două telefoane mobile. După ce a luat telefoanele mobile de pe noptieră suspectul a fugit pe balcon a trecut în balconul camerei alăturate şi apoi a coborât pe terasa hotelului", a explicat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

S. Victor a fost reţinut pe baza de ordonanţă pentru de 24 ore și si a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite