Omorâtă de soț cu cinci lovituri de cuțit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul riscă să petreacă următorii 20 de ani după gratii
Bărbatul riscă să petreacă următorii 20 de ani după gratii

Crima s-a petrecut duminică seară, în comuna Oituz. Daniela B. (38 ani), din localitate a fost ucisă de soț în urma unui conflict spontan.

Anchetatorii spun că teribila faptă s-a petrecut din cauza consumului exagerat de alcool și a neînțelegerilor dintre cei doi soți. Aceștia s-au luat la ceartă iar bărbatul, aflat în stare de ebrietate, a pus mâna pe un cuțit și a început să-și lovească soția fără milă. A lăsat-o într-o baltă de sânge și degeaba au mai venit medicii la fața locului că nu au mai avut ce să-i facă.

Gheorghe Bârsan (43 ani) a fost reținut pentru infracțiunea de omor și riscă să petreacă următorii 20 de ani după gratii. Cei doi au fost plecați mai mulți ani la muncă în Spania însă, de când au revenit în țară, relația lor nu a mai fost la fel.

Certurile se țineau lanț iar vecinii au auzit de multe ori scandaluri. „I-am auzit când se certau. El îi tot spunea să tacă. La scurt timp am auzit salvare și am aflat că a omorât-o", a spus Ileana Cojoc, o vecină. Cei doi aveau grijă de un băiețel de 12 ani care cel mai probabil va fi preluat de stat.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite