Omorât în bătaie de prieteni (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din comuna băcăuană Bârsănești a fost ucis, duminică seara, în timp ce se îndrepta spre casă. I-au luat viața chiar prietenii săi, patru frați, din aceeași localitate.

Ora 15.30: Procurorii i-au reținut pe Florin Călin (24 de ani) și Adrian Călin (29 de ani) pentru infracțiunea de omor calificat. Aceștia sunt acuzați că au lovit victima cu o furcă și o scândură până ce nu a mai dat semne de viață. Cei doi vor fi prezentați judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Vasile Negoiță (36 de ani) se afla la un bar din localitate când a intrat în conflict cu un vechi prieten. Spiritele s-au încins iar la un moment dat prietenul său s-a ridicat de la masă și l-a amenințat că va reveni împreună cu frații lui pentru a-i da o lecție.

Speriată, victima s-a urcat pe scuter și a plecat spre domiciliu însă a fost ajuns din urmă de agresori care au început să-l lovească cu pumnii și picioarele până ce l-au lăsat într-o baltă de sânge. Așa a fost găsit de trecători care au anunțat poliția.

Oamenii legii au dus la sediu patru frați, cu vârste cuprinse între 20 și 29 de ani, suspectați pentru omor calificat. Audierile continuă și la această oră la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite