Bacău: Om de afaceri, găsit împuşcat în cap (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Om de afaceri, găsit împuşcat în cap (GALERIE FOTO)
Bacău: Om de afaceri, găsit împuşcat în cap (GALERIE FOTO)

Un om de afaceri băcăuan a fost găsit împuşcat în cap, în această dimineaţă, de un angajat al său. Procurorii şi poliţia efectuează cercetări, însă cea mai plauzibilă variantă este, potrivit procurorilor, cea a sinuciderii.

MAI CITIȚI

Neculai Roseti avea datorii la stat de peste 2.000.000 de lei

Neculai Rosetii, desfigurat de glonțul ucigaș

Omul de afaceri sinucigaș avea permis de port - armă de un an de zile

Neculai Roseti avea 56 de ani şi era patronul firmei ROSETI, societate care produce şi comercializează tâmplărie din PVC. În această dimineaţă el a plecat la ora 6 de acasă către firmă, iar o oră mai târziu a fost găsit mort, de un angajat. Acesta a anunţat imediat Poliţia.

"Poliţiştii s-au deplasat împreună cu procurorul criminalist la faţa locului şi au început cercetările. Din verificările efectuate a rezultat că persoana care a fost găsită decedată poseda legal o armă de vânătoare", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bacău, subinspectorul NArcisa Butnaru.

Procurorii spun că varianta cea mai plauzibilăeste cea a sinuciderii. "Bărbatul a luat arma de vânătoare, a proptit-o în pământ, şi-a pus tâmpla la ţeavă şi a tras. Bănuim că a comis acest gest din cauza problemelor financiare pe care le avea, societatea sa fiind în faliment", a declarat procurorul Felix Bănilă, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite