Bacău: Ofiţer de poliţie prins cu şpagă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Ofiţer de poliţie prins cu şpagă
Bacău: Ofiţer de poliţie prins cu şpagă

Valentin Mardare a fost prins în flagrant primind mită 500 de euro de la o persoană cercetată într-un dosar penal. Ofiţerul a primit mandat de arestare pentru 29 de zile.

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticoruptie (DNA) - Serviciul Judeţean Anticorupţie Bacău au participat miercuri la prinderea în flagrant a unui subinspector din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, care a primit suma de 500 de euro de la o persoană cercetată într-un dosar penal. 


 Flagrantul a fost organizat după ce DNA a primit o sesizare, din partea unei persoane a cărei identitate nu a fost făcută publică, cu privire la faptul ca un ofiţer de poliţie  i-ar fi pretins suma de 500 de euro pentru a propune o soluţie favorabilă într-un dosar penal.


Denunţătorul era cercetat penal pentru infracţiunii de delapidare. Potrivit DNA Bacău, Valentin Mardare a fost surprins la scurt timp după ce a primit suma de 500 de euro. Prin urmare, s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de subinspectorul M.C.V. pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.


Potrivit purtătorului de cuvânt al DGA Bacău, Roland Filipescu, ofiţerul a fost arestat preventiv pentru 24 de ore, iar ieri, la ora 13, judecătorii au emis mandat de arestare pentru 29 de zile. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bacău, subinspector Narcisa Butnaru, a declarat că instituţia nu are un punct de vedere asupra acestei situaţii. „Este un caz de competenţa Parchetului, nu a Inspectoratului de Poliţie. Nu avem de făcut alte comentarii”, a declarat reprezentanta IPJ. 

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite