Bacau: Oferte tentante pentru luna de miere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hotelierii au discounturi de până la 20% pentru băcăuanii care vor să petreacă o vacanţă romantică.

Tinerii proaspăt căsătoriţi beneficiază de reduceri semnificative dacă apelează la agenţiile de turism pentru a pleca în luna de miere. Hotelierii sunt dispuşi să lase până la 20% din preţ la sejururile pe litoralul românesc sau în staţiunile montane. „În general, hotelierii vin cu oferte pentru sejururi de şase nopţi sau pentru un weekend atât pe litoral, cât şi la munte, în sezon sau extrasezon. În ambele perioade ei fac reduceri de 10 sau 20% din preţ pentru tinerii proaspăt căsătoriţi”, ne-a spus Mircea Cristescu, tour-operator.

În plus, hotelierii oferă şampanie gratuită şi o cină romantică. Persoanele care vor pleca în luna de miere prin intermediul unei agenţii de turism beneficiază  de reduceri şi la comisioanele percepute la cumpărarea biletului. „Tinerii care apelează la noi pentru a-şi petrece un sejur romantic au reducere de 50% la comisionul perceput de agenţie”, a subliniat Dumitru Nănescu, directorul unei agenţii de
turism.

Oferta le-a surâs băcăuanilor, care şi-au făcut rezervări din timp. „După nuntă voi pleca cu soţul şase zile la Mamaia, la un hotel de trei stele. Una dintre agenţiile din oraş ne-a oferit o reducere de 400 de lei la tot pachetul. Din 2.000 de lei vom plăti doar 1.600 de lei”, ne-a spus Mihaela Gherasim, viitoare mireasă.

Facilităţi

În staţiunile de pe litoral, în Poiana Braşov, Predeal sau Valea Oltului hotelierii oferă flori, şampanie gratuită şi o cină romantică tinerilor căsătoriţi. În străinătate, în Turcia, Grecia, Franţa sau Cancun, însurăţeii primesc la hoteluri de cinci stele lenjerii de mătase roşie, jacuzzi, coşuri cu fructe la discreţie şi pot urmări spectacole special organizate pentru ei. Preţul biletelor variază între 300 şi 1.900 de euro de persoană.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite