O săptămână cu filme ruseşti la Teatrul „Bacovia“ din Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de şapte zile, băcăuanii pot vedea gratuit unele din cele mai bine cotate filme ale cinematografiei ruse.

Timp de şapte zile, băcăuanii pot vedea gratuit unele din cele mai bine cotate filme ale cinematografiei ruse. Festivalul Kino+ se desfăşoară în perioada 22-28 august, la Teatrul „Bacovia“. Peliculele rulează în fiecare seară, de la ora 20.00.
Concomitent, aceleaşi filme, după acelaşi program, vor rula şi la Casa de Cultură din Moineşti. „Am fi dorit ca locaţia să fie în aer liber, dar trebuiau îndeplinite nişte condiţii“, a spus Svetlana Crăciun, referent cultural în cadrul Comunităţii Ruşilor Lipoveni.

„Italianul“ a deschis festivalul

Aseară, la Teatrul Bacovia a rulat filmul „Italianul“, în regia lui Andrei Kravciuk, o poveste despre o familie care înfiază un băieţel de la un orfelinat din Rusia. Deşi i s-a oferit o viaţă îmbelşugată, micul Vania pleacă în căutarea familiei naturale. În următoarele zile vor rula „Oamenii jazz-ului“ (1983), „Asasinul ţarului“ (1991), „Fiica din America“ (1995), „Brigada artistică de agitaţie Dă-n duşman!“ (2007),  „Şîrli-mîrli“ sau „Bucluc la indigo“ (1995), iar în ultima zi va rula „Steaua“ (2002).

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite