O profesoară de biologie din Liceul Pedagogic a fost găsită spânzurată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul neînsuflețit al Danei Palaghiță a fost descoperit în mansarda blocului, chiar de mama ei. Se pare că femeia nu a lăsat niciun bilet prin care să-și explice gestul.

Imagini de coșmar pentru locatarii unui bloc de pe Aleea Parcului din Bacău. Aseară, vecina lor, Dana Palaghiță (42 de ani), profesoară de biologie la Colegiul Național Pedagogic "Ștefan cel Mare" a fost găsită atârnată de un ștreang la mansarda imobilului.

Cadavrul a fost descoperit chiar de către mama profesorei, care a anunțat imediat poliția. Dana Palaghiță nu a lăsat niciun bilet prin care să-și justifice gestul. Vecinii spun că era o femeie liniștită, dar care trecuse recent prin trauma unui divorț. "De obicei, o vedeam veselă. Era o femeie la locul ei, liniștită, însă în ultima vreme era foarte abătută", ne-a spus Elena Oprea, una dintre vecine. 

Profesoara nu a mai fost văzută de miercuri, când s-a întors de la școală. Mama sa nu a intrat în panică, pentru că Dana își lăsase geanta, hainele și telefoanele în locuință. Poliția face cercetări în acest caz.

"Nu s-au descoperit urme de violență pe cadavrul femeii. Acesta a fost transportat la Morga Spitalului Județean pentru a se stabili cauza decesului", ne-a spus Narcisa Butnaru, purtator de cuvânt la Poliția Bacău.

Vom reveni cu amănunte!

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite