O mașină, o motocicletă și un seif, aruncate de hoți pe fundul apei, au fost pescuite de polițiști

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Golirea canalului de fugă pentru efectuarea unor lucrări de reparație a malurilor a scos la iveală mai multe bunuri furate în urmă cu mulți ani din municipiul Bacău și aruncate de hoți în apă pentru a li se pierde urma. Dosarele erau în lucru la Poliția Bacău.

Pe fundul canalului de fugă, în zona cartierului Șerbănești, au fost găsite astăzi un autoturism Volkswagen Polo, furat din municipiul Bacău în urmă cu cinci ani, o motocicletă Honda, sustrasă din 2005 de sub balconul unui băcăuan la numai o zi de la achiziționare, și un seif.

Toate au fost observate de oamenii care treceau prin zonă și au sunat la 112. „Autoturismul și motocicleta figurau în baza noastră de date ca fiind sustrase. Bunurile vor fi înapoiate păgubiților", ne-a spus Valerica Manole, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Pentru recuperarea acestora, oamenii legii au apelat la pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Bacău care le-au adus la mal. Chiar dacă prejudiciul a fost recuperat, nu înseamnă că și cazurile au fost rezolvate. Autorii nu au fost prinși.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite