O fundaţie evreiască oferă burse elevilor de la Colegiul Naţional „George Apostu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Stan, directorul CCD Bacău, a înmânat primele burse
Gabriel Stan, directorul CCD Bacău, a înmânat primele burse

Fundaţia „Adriana şi Martin Sternin" va oferi burse lunare de studiu elevilor talentaţi de la Colegiul Naţional de Artă „George Apostu" din Bacău.

Primele burse, pentru luna februarie, au fost date elevelor Rebeca Cojan (clasa a VI-a, pian) şi Monica Gemene (clasa a IX-a, pian), de la clasa profesorului Angela Pascu.

Festivitatea s-a desfăşurat vineri, 24 februarie 2012, la ora 11.30 la Colegiul Naţional de Artă „George Apostu" Bacău.

Cadrele didactice din Bacău se pot înscrie la Forumul „Partners in Learning 2012“

Premiile, în valoare de 200 lei fiecare, au fost înmânate de directorul Gabriel Stan, Casei Corpului Didactic „Grigore Tabacaru" Bacău, la sugestia reprezentatului Fundaţiei „Adriana şi Martin Sternin", Iancu Ţucărman, care este unul din supravieţuitorii Pogromului de la Iaşi (29 - 30 iunie 1941), dar şi un împătimit meloman.

Formare continuă prin programul „Pedagogia diversității și dificultățile de învățare“

„Iancu Ţucărman a participat la Seminarul „Holocaustul. Destine întrerupte", organizat de Casa Corpului Didactic „Grigore Tabacaru" Bacău, în intervalul 26-27 ianuarie 2012. Atunci şi-a exprimat dorinţa de a audia elevi talentaţi, care cântă la diferite instrumente (pian, vioară, flaut, clarinet şi nai). În urma audiţiilor Iancu Ţucărman a decis să ofere acum aceste burse, unor elevi înzestraţi din Bacău", a spus Gabriel Stan.

Seminar despre Holocaust, cu participare internațională, la Casa Corpului Didactic din Bacău

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite