O băcăuancă își face singură dreptate cu un cuțit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii unui cartier din Bacău trăiesc sub teroare din cauza tinerei de 20 de ani. Aceasta este cunoscută prin numărul repetat de atacuri asupra celor din zonă.

La 20 de ani, Andreea Chelaru deține un record personal demn de "invidiat".

Tânăra a agresat, verbal, în ultima lună 5 copii între 10 și 15 ani. În plus, folosește un limbaj  bogat în expresii suburbane pe care îl utilizează la adresa oricui indiferent de vârstă.

Ultimul incident în care s-a implicat "justițiara" s-a petrecut joi. Andrei Macovei, de 15 ani a fost înjunghiat în coapsa stângă cu un cuțit de bucătărie, într-un magazin situat pe strada Mircea Eliade.

Povestea a început de la un diferend din urmă cu două zile, când surorile mai mici ale Andreei Chelaru, Diana Munteanu și Gabi Cozma își plimbau câinele prin fața mini-marketului. După ce patrupedul și-a făcut nevoile la câțiva metri de magazin, acestea au fost sfătuite să strângă mizeria, fapt care le-a deranjat foarte tare și și-au chemat sora mai mare în ajutor.

Ce a urmat este parcă desprins din filmele de acțiune. Andreea Chelaru a apărut înarmată cu un cuțit și a început să amenințe pe toată lumea, inclusiv pe patroana magazinului, care de frică s-a refugiat împreună cu doi copii în interiorul spațiului comercial.

Tânăra "justițiară" a intrat în magazin, l-a înjunghiat pe unul dintre aceștia, Andrei Macovei și a spart o ladă frigorifică.

Trăiesc cu teama că s-ar putea întoarce

Patroana magazinului, Anca Bogdan spune că întâmplarea este una frecventă în zonă. Copiii din zonă le este frică să se mai joace afară. Toți se tem de repercursiuni din partea Andreei Chelaru.

"Nu știu de ce nu o arestează odată poliția. Ne-am săturat să te tot amenințe", declară Anca Bogdan. Victima agresiunii de joi susține că singura șansă de a scăpa atunci când Andreea intră în acțiune este fuga.

"Nu avem nicio șansă chiar dacă am vrea să ne apărăm. Are cam 90 de kilograme și este foarte puternică. Unui prieten de-al meu i-a făcut odată un cucui în vârful capului cu un singur pumn. Altădată a primit o lovitură în față de la cineva care încerca să se apere și a început să râdă și să îl întrebe dacă nu poate da mai tare că nu simte nimic", povestește Andrei Macovei.

Reprezentanții Poliției au declarat că tânăra este cercetată în stare de libertate.

"Andreei Chelaru i s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunile de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice, urmând ca încadrarea să se poată schimba în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale ale victimei", a spus Narcisa Butnaru, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție al Județului Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite