O băcăuancă a murit în flăcările unui incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul s-a produs din cauza jarului căzut din sobă pe covoarele din casă.
Incendiul s-a produs din cauza jarului căzut din sobă pe covoarele din casă.

Aseară în jurul orei 21.00 pompierii au intervenit în satul Buda din comuna Blăgești pentru a stinge un incendiu în casa Ilenei Lupu de 78 de ani. Printre zidurile casei arse de flăcările devastatoare a fost găsit și cadavrul femeii carbonizat.

Aseară în jurul orei 21.00 pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Maior Constantin Ene" au intervenit în satul Buda din comuna Blăgești pentru a stinge un incediu produs în casa unei localnice.

Din Bacău a plecat o autospecială de intervenție cu apă și spumă, încadrată cu opt subofițeri și din Buhuși o altă autospecială. "Intervenția acestora a fost una dificilă din cauza terenului accidentat și din cauza faptului că locuința Ilenei Lupu se afla sus pe un deal. Accesul autospecialelor fiind imposibil", ne-a declarat Andrei Grecu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bacău.

La fața locului, pompierii au constat că Ileana Lupu de 78 de ani a decedat în urma incendiului. Flăcările au ars aproximativ 20 de metri pătrați, textile și mobilierul din ambele camere.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite