Nunta săptămânii la Bacău: Sorana și Cătălin și-au jurat dragoste eternă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorana(27 de ani) și Cătălin (28 de ani) și-au unit destinele după o relație începută cu mai bine de trei ani în urmă. Cătălin este din Bacău iar Sorana din Iași. S-au cunoscut însă la București la revelionul din 2008

Relația lor a început însă o lună mai târziu, pe data de 8 februarie, zi pe care cei doi au gravat-o și pe verighetele ce și le-au pus pe degete pe data de 8 octombrie 2011 la biserica ortodoxă „Sfinții Petru și Pavel" din Bacău. „I-a plăcut de mine la acel revelion. După ce a plecat a spus că trebuie să-l mai întâlnesc neapărat pe acest tip. A născocit că are o ședință la București, pretext ca să mă vadă. Așa a început relația noastră", și-a amintit Cătălin.

Alături de cei doi miri au fost trei perechi de nași: familiile Niță, Tudose și Opriță. De la petrecerea de nuntă nu au lipsit însă familia, prietenii și colegii celor doi tineri însurăței. „Am avut la nuntă 140 de invitați. A fost o seară foarte frumoasă cu muzică de calitate iar surpriza serii a fost prezentarea unor numere de magie. Cel mai emoționant a fost însă dansul nostru de deschidere. Am avut câteva secunde când am simțit că mi se taie picioarele de emoție", a recunoscut Cătălin.

Pentru că amândoi sunt ocupați cu serviciu cei doi au decis să amâne săptămâna de miere pentru anul viitor când și-au propus să plece într-un concediu de vis într-o locație pe care încă nu au ales-o.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite