Nunta săptămânii la Bacău: Luiza și Tudor și-au jurat dragoste eternă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luiza și Tudor Rădulescu li-au jurat iubire veșnică
Luiza și Tudor Rădulescu li-au jurat iubire veșnică

Tudor Rădulescu (28 de ani) și Luiza Munteanu (Rădulescu) (26 de ani) și-au unit destinele la sfârșitul acestei săptămâni, după un an de relație. Fiică de preot, Luiza s-a îndrăgostit de zâmbetul și spontaneitatea lui și nu a stat pe gânduri atunci când a fost cerută în căsătorie.

Cununia religioasă au făcut-o în frumoasa biserică cu hramul „Învierea Domnului", iar nunta la Green Parc. Au fost alături părinții, Nicolae și Dorina Rădulescu, pr. Mircea și Doina Munteanu, nașii Argentina și Ion Popa, Gina și Dragoș Ungureanu și vreo 250 de prieteni.

Au dansat tango și au arătat lumii că se iubesc. Tudor Rădulescu o cunoaște pe Luiza de zece ani, dar împreună sunt de un an. „Eu am făcut facultatea la București, ea la Iași. De un an suntem împreună. Am cerut-o în căsătorie spontan, în drum spre Brașov. A intuit și a răspuns înainte de a termina ce aveam de spus", a spus Tudor.

Inelul de logodnă i l-a ascuns în cupa unui trandafir. „O iubesc și o voi iubi mereu, iar cu mine vreau să-și împlinească toate visele", a fost declarația de dragoste a tânărului, înainte de tăierea "Tortului Miresei".

Luiza își dorește foarte mult doi copii. „Aș vrea să avem un băiat și o fată. La Tudor mă atrage cel mai mult spontaneitatea. Și zâmbetul lui minunat", a spus Luiza, cu drag.

Zilele acestea tinerii proaspăt căsătoriți vor pleca în luna de miere. Două săptămâni se vor bucura de cele mai frumoase locuri din Spania și Portugalia.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite