FOTOGALERIE Nunta săptămânii în Bacău: Ștefana și Marian și-au unit destinele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ștefana și Marian
Ștefana și Marian

Tinerii însurăței, Ștefana (24 de ani) și Marian (32 de ani), și-au unit destinele weekendul trecut după o relație frumoasă de cinci ani de zile. A fost o nuntă de vis, cu peste 300 de invitați, plină de multe surpirze din care nu a lipsit focul de artificii de pe terasa restaurantului și furatul miresei.

Nuntașii s-au distrat și au dansat pe ritmurile binecunoscutei formații „Provincialii".  La rândul lor, cei doi tineri s-au pregătit intens pentru a suprinde invitații cu un vals ce a ridicat sala în picioare. Proaspeții însurăței s-au cunoscut pe meleaguri băcăuane, în urmă cu cinci ani, dar destinul i-a apropiat din ce în ce mai mult în ultimii doi ani.

Stefana si Marian

Dați click pe poze ca să vedeți fotogaleria.

„Totul a fost la superlativ. A fost o nuntă de vis. Mi-a plăcut surpriza prietenilor mei. Când au furat mireasa mi-au adus în loc pe altcineva. A fost haios și distractiv. Dar le-am făcut-o și eu hoților când au cerut plata", a spus Marian. Cei doi i-au avut alături pe nașii Adreea și Ovidiu Berdilă, nașa fiind chiar sora miresei.

Și, cum nu se poate nuntă fără lună de miere, Ștefana și Marian au decis să își petreacă prima vacanță din viața lor în calitatea de soț și soție, în Cipru. Echipa săptămânalului ADS Bacău le urează zile pline de fericire și „Casă de piatră!".

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite