Nou termen în procesul "Damaschin" în care parte vătămată este Monica Gabor UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joi are loc ce de-al doilea termen în procesul proxenetului Dinu Damaschin, mort la 17 februarie în sala de judecată.

ORA 15.23 Avocaţii care îi reprezintă pe cei doi inculpaţi au solicitat instanţei înlocuirea măsurii de arest preventiv  şi judecarea lor în libertate, deoarece starea lor de sănătate este precară. Decizia va fi dată pe 14 mai.

ORA 13.35 - Bianca Soare, una dintre fetele traficate de Mereuţă, Ciucă şi Damaschin este, de câţiva ani, de negăsit. Avocaţii au afirmat în faţa instanţei că tânăra fie a murit, fie şi-a schimbat identitatea astfel încât nimeni nu-i mai dă de urmă.

 ORA 13.00 - Niciuna dintre cele 13 fete traficate nu s-a prezentat azi în faţa judecătorilor ca să fie audiate. Avocaţii lor au afirmat că fetele sunt timorate şi că au primit ameninţări că dacă se vor prezenta la termenul de azi vor avea de suferit şi ele şi familiile lor. Acesta este motivul pentru care fetele au solicitat  instanţei protecţie şi audiere separată. O altă tânără locuieşte izolată într-o altă ţară şi nici familia sa nu-i cunoaşte noul domiciliu.

Dimineaţă se vor prezenta în faţa magistraţilor Tribunalului Bacău Eugen Mihai Mereuţă şi Claudiu Ciucă, acuzaţi că au racolat, ani la rând, tinere din Bacău şi le-au obligat să se prostitueze.

EXCLUSIV VIDEO Dinu Damaschin: “Totul e din cauza lui Columbeanu ăsta mic şi a lui Hrebenciuc” FOTOGALERIE

Capul reţelei a fost Dinu Damaschin care a decedat în sala de judecată la începutul acestui an în timp ce aştepta decizia recursul faţă de măsura prelungirii arestării preventive, dispusă de Tribunalul Bacău.

„Protectorul“ Monicăi Gabor rămâne în arest! „Dinu Damaschin este aproape mort“

Părţi vătămate în dosar sunt 13 fete care au şi depus mărturie împotriva celor trei proxeneţi. Monica Gabor este una dintre tinerele care au avut curajul să povestească oamenilor legii calvarul prin care a trecut.

FOTO Dinu Damaschin, protectorul Monicăi Gabor, a murit la proces după două luni de greva foamei UPDATE

Până la această oră procesul  nu a început, iar Monica Gabor nu şi-a făcut prezenţa pe sălile de judecată.

Rămâi pe bacau.adevarul.ro pentru a afla noutăţile din judeţ.

image
Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite