Narcis Ianău: „După finală l-am felicitat pe Țuțu și apoi m-am dus să beau un suc!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Narcis Ianău este convins că adevăratul succes nu-l poate obține decât în afara României. Profesorii săi de muzică sunt dezamăgiți că românii nu știu să facă diferența dintre un talent și un caz social.

Contratenorul băcăuan, Narcis Iustin Ianău, elev al clasei a IX-a la Colegiul Național de Artă „George Apostu" , cel care s-a clasat pe locul al doilea la emisiunea „Românii au talent" spune că eșecul din finală nu l-a demoralizat.

Vocea lui Narcis Ianău, remixată pe ritmuri house de un DJ din Iaşi (AUDIO)

Narcis Ianău: „Mi-ar place să cânt şi house, dance şi chiar hip-hop“

Botoşani: Ştefan Florescu " Am ajuns acasă pe bicicletă!"

El a povestit că, după ce Adrian Țuțu a fost anunțat drept marele câștigător al competiției, l-a felicitat pe acesta, după care a plecat împreună cu restul finaliștilor la o petrecere organizată în cinstea lor.

Narcis aprimit și el felicitări de ceilalți concurenți însă și de la cei trei membri al juriului.  Contratenorul băcăuan a recunoscut că, după finală, a avut o discuție privată cu Andra, Mihai și Andi, însă a refuzat să o dezvăluie.

Botoşani: Petrecere surpriză pentru Cosmin Agache!

Mă așteptam ca mulți tineri să-l voteze pe Adrian. Nu-mi pare rău că el a câștigat, mai ales că m-am împrietenit cu el pe parcursul emisiunii. În schimb, părinții mei au fost dezamăgiți de voturile celor din țară. Mama și tata sunt mândri de mine", a afirmat Narcis Ianău.

Tânărul a refuzat să-și dezvăluie planurile sale de viitor, însă a recunoscut că și-ar dori să plece din România pentru a face carieră în muzică.

Deocamdată Narcis se află sub contract cu Pro TV-ul încă trei luni de acum încolo. Asta nu-l împiedică să cânte în spectacole, să înregistreze CD-uri, sau chiar să plece din țară. Aceasta fie pe cont propriu, sau dacă găsește vreo persoană care să-l susțină în carieră", a declarat Diana Zamfirecu, PR Pro TV.

„Nu știm să ne promovăm adevăratele talente"

În schimb, Claudia Vasilache, profesoara sa de canto de la Colegiul Național de Artă din Bacău este dezamăgită de felul în care românii au votat și este convinsă că elevul său merita să câștige finala.

Narcis a interpretat o piesă dramatică foarte grea. Mimica feței și jocul scenic au fost perfecte. Este foarte frustrant pentru noi, profesorii de muzică, să constatăm că un astfel de talent cum este Narcis nu este apreciat de public. Suntem un popor de snobi și de miloși, care promovăm doar oameni cu probleme sociale în detrimentul adevăratelor talente", a declarat profesoara lui Narcis de canto.

Totodată, profesorii de muzică de la colegiul unde studiază contratenorul băcăuanau realizat propriul clasament. Ei afirmă că pe locul unu merita să fie Narcis Ianău, pe locul doi, trupa Ballance și pe locul trei Valentin Dinu.  

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite