Muzică romantică, teatru și flirt de ziua indragostiților

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mii de băcăuani sunt așteptați să participe la spectacole
Mii de băcăuani sunt așteptați să participe la spectacole

De Valentine's Day, pe 14 februarie, la Arena Mall din Bacău este organizat un spectacol complex, care va dura opt ore. Pe scenă vor evolua actorii Teatrului Bacovia dar și artiștii Filarmonicii „Mihail Jora" din Bacău.

Băcăuanii care vor veni pe 14 februarie la Arena Mall, vor avea parte, gratis, de spectacole dedicate „zilei îndrăgostiților". Cei singuri și nu numai se vor bucura de îmbrățișări și dacă doresc și de flirt. „La început se va organiza o manifestare de tipul „free hugs". Vor fi oferite brățări, care vor arăta statutul fiecăruia. Cele verzi sunt pentru persoanele libere, galbene, pentru persoanele timide, iar cele roșii, pentru persoanele ocupate", a spus Olivia Moraru, organizatorul manifestării de la Mall. Cei care doresc să se căsătorească, o pot face, pentru o zi, fără implicații și efecte pe termen lung. Evenimentul de la Mall va beneficia și de premii în valoare de peste 20 de mii de lei. Vor fi oferite la tombolă premii care vor consta în vouchere pentru o cină romantică, SPA, abonamente fitness, torturi de ciocolată, prăjituri ș.a.

Spectacol de lumini, cu peste 20 de mii de instalaţii pe străzile Bacăului

„Symphony of Love“ cu artiștii Filarmonicii „Mihail Jora"

Cele mai frumoase piese dedicate amorului, clasice sau moderne, vor fi interpretate într-o manieră unică de artiștii Filarmonicii „Mihail Jora". 55 de instrumentiști vor interpreta piese de dragoste, părți ale unor lucrări clasice ale muzicii simfonice. „Va fi foarte frumos. Am avut curajul să organizăm acest spectacol, marți, chiar de Valentin's Day și să punem pe primul plan artiștii de valoare ai Bacăului, fie că vorbim de instrumentiștii Filarmonicii sau de actorii Teatrului Bacovia", a spus Ovidiu Budeanu, administratorul Arena Mall.

„Iubirea înflăcărată" vine de la Teatrul Bacovia

Actorii Teatrului Bacovia au pregătit o piesă, interactivă, la care publicul este invitat să participe activ. Dumitru Rusu, Bogdan Matei, Daniela Vrănceanu, Florina Găzdaru și Anca Bucșă vor interpreta „Iubirea înflăcărată". „Este o piesă realizată chiar pentru „Ziua Îndrăgostiților". Este vorba despre doi băieți, care se luptă pentru o fată. Se întâmplă mai multe. Oricum, nu se termină cu „happy end". Sperăm să fie un spectacol gustat de public", a spus Adrian Găzdaru, directorul Teatrului Municipal „George Bacovia" din Bacău.

Bosquito și Raluka au cântat la Arena Mall

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite