Bacău: Motociclistul zdrobit în trafic, jelit de familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Motociclistul zdrobit în trafic, jelit de familie
Bacău: Motociclistul zdrobit în trafic, jelit de familie

Petruţ Sîrbu, motociclistul de 22 de ani care a murit pe 7 septembrie într-un accident de circulaţie, a fost înmormântat astăzi, în cimitirul din satul Pălăgeşti. Tatăl cere pedepsirea

Petruţ Sîrbu, motociclistul de 22 de ani care a murit pe 7 septembrie într-un accident de circulaţie, a fost înmormântat astăzi, în cimitirul din satul Pălăgeşti.

Tatăl cere pedepsirea vinovaţilor

Familia, zeci de prieteni, vecini şi colegi, cu toţii au ţinut să fie alături de părinţii îndureraţi, care şi-au pierdut într-o secundă singurul copil. Dacă mama băiatului nu a trecut încă peste şocul tragediei, tatăl îşi doreşte măcar ca justiţia să facă dreptate şi să-l pedepsească pe autorul accidentului. „Dacă vi s-ar lua trecutul şi viitorul şi aţi rămâne fără nimic, ce aţi face? A fost un băiat de excepţie, prea bun. Era prea bun, oricine îl cunoştea v-ar putea spune“, a declarat tatăl tânărului, Cristian Sîrbu.

Tatăl motociclistului îşi pune acum speranţa în anchetatori. „Aş vrea ca justiţia să facă dreptate. Dacă se va întâmpla şi acum ca în alte cazuri, când autorii unor accidente mortale au scăpat fără să facă închisoare, putem pleca cu toţii din această ţară. Noi rămânem cu morţii noştri, cei care îi omoară scapă nepedepsiţi. Sper ca măcar de data asta să nu fie aşa“, a mai spus tatăl motociclistului.

Coroane şi  zeci de buchetede flori au fost aduse de cei care l-au cunoscut pe Petruţ. Prietenii săi care împărtăşesc pasiunea „motoarelor“ au fost şi ei prezenţi, ca să-i aducă un ultim omagiu. „Era un om extraordinar, te puteai baza pe el oricând ca prieten. Încă nu-mi vine să cred că nu îl voi mai vedea, că nu voi mai vorbi cu el“, a spus unul dintre prietenii săi, printre lacrimi.

Toţi cei care l-au cunoscut speră ca ancheta declanşată de poliţişti şi procurori să facă lumină în cazul acestui accident, iar vinovatul să plătească potrivit legii pentru greşeala sa.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite