Bacău: „Motanul încălţat“ vine la Teatrul „Bacovia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: „Motanul încălţat“ vine la Teatrul „Bacovia“
Bacău: „Motanul încălţat“ vine la Teatrul „Bacovia“

Teatrul de Animaţie din Bacău îi invită pe cei mici, azi, de la ora 11.00, la unul dintre cele mai iubite spectacole pentru copii „Motanul încălţat“, după celebrul basm al lui Charles

Teatrul de Animaţie din Bacău îi invită pe cei mici, azi, de la ora 11.00, la unul dintre cele mai iubite spectacole pentru copii „Motanul încălţat“, după celebrul basm al lui Charles Perrault.

Spectacolul va fi interesant nu doar pentru copii, ci şi pentru părinţii sau bunicii acestora şi promite să fie o împletire reuşită între pantomimă, muzică, şi păpuşi. Piesa este regizată de Laurenţiu Budău, scenografia poartă semnătura Edi&Liliana Laşoc, iar muzica este adaptată de Ciprian Mantă.

„«Motanul încălţat» este o poveste care trebuie cunoscută de toţi copiii. Cu siguranţă îmi voi duce nepoţii să vadă acest spectacol, mai ales că sunt în vacanţă“, ne-a spus Anca Mărgărit, bunică. Din distribuţie fac parte actorii Andrea Sandu, Marlene Duduman Ulmu, Alice Volbea, Eugen Ionescu, Marian Puiu Gheorghiu, Cristi Bratu, Mihaela Popa, Adrian Costraş şi Liviu Pastor. Băcăuanii s-au arătat interesaţi de spectacolul de la Teatrul  „Bacovia“. „Ne-am făcut temele pentru această piesă. I-am citit aseară copilului meu basmul, pentru a-i stârni interesul“, a spus Mihaela Iordache, mama unui băieţel de 5 ani.

Biletul de intrare costă 4 lei şi se poate achiziţiona de la sediul teatrului, cu cel puţin 30 de minute înainte de începerea spectacolului.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite