Bacău: Mii de pachete de ţigări din Ucraina şi Moldova confiscate de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Mii de pachete de ţigări din Ucraina şi Moldova confiscate de poliţişti
Bacău: Mii de pachete de ţigări din Ucraina şi Moldova confiscate de poliţişti

Peste 11.500 de pachete de ţigări au fost confiscate de poliţiştii băcăuani, iar cinci cetăţeni au primit amenzi în valoare totală de 7.500 de lei deoarece au încercat să le comercializeze ilegal.

Inspectoratul de Poliţie Bacău a anunţat astăzi realizarea unei capturi de 11.645 pachete de ţigări care urmau să fie comercializate fără acte de provenienţă. „Au fost depistaţi în flagrant Radu O, de 33 de ani, cetăţean român de origine moldovenească, Oleh V., de 38 de ani, cetăţean ucrainean şi Claudiu B., de 40 de ani  în timp ce descărcau dintr-o   autospecială, cantitatea de 6.000 pachete ţigări, diverse mărci, de provenienţă Republica Moldova şi Ucraina”,a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subinspector Narcisa Butnaru.

La locul de descărcare şi într-un autoturism, aparţinând altui cetăţean român, au  fost găsite alte 4.108 pachete ţigări, introduse ilegal în ţară. „În cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii i-au depistat în flagrant pe T. Adrian, de 34 ani şi P. Victor, de 31 ani, în timp ce transportau către Piaţa Centrală din Municipiul Bacău, în scopul comercializării, peste 1500 de pachete de ţigări din Republica Moldova”,a mai declarat purtătorul de cuvânt.

Toţi cei menţionaţi au fost sancţionaţi contravenţional conform prevederilor Legii 12/1990, cu câte 1.500 de lei, iar cele 11.645 de pachete de ţigări, cu o valoare de piaţă de aproximativ 58.225 lei, au fost confiscate.  

 

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite